Team Rocket | Pokemon | E-Mail | Contact

 Index
 » Beginpagina
 » Gastenboek
 » Over Mijzelf
 » Awards
 » Leden TR
 » Contact

 Diversen
 » Diverse Info
 » Motto
 » Plaatjes
 » Banned Episodes
 » Leukste Uitspraken
 » Songs

 Overige
 » Wallpapers
 » Stemmen TR
 » Rants
 » TR Merchandise
 » Fan-Art
 » Fan-Fics
 » Downloads
Stemmen Team Rocket
Over de stemmen achter de karakters is altijd veel discussie gaande. Past een stem nou wel of niet bij een bepaald karakter. Ik denk dat het maar net is wat je gewend bent te horen. Toen ik een engelse video kocht van Pokémon, had ik de afleveringen die er op stonden, nog nooit in het Nederlands gezien. En nog steeds vind ik de engelse versie van die afleveringen leuker dan de nederlandse. Maar andersom geldt het ook. Afleveringen die ik als eerste in het Nederlands heb gezien en ik hoor ze in het Engels, dan moet ik er altijd heel erg aan wennen. Hieronder volgen de personen die verantwoordelijk zijn voor de stemmen achter Jessie en James.

Nederlandse stemmen

Jessie

Hilde de Mildt

Zij is o.a. bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden waarin zij Silvia speelde. Ze maakt daar zelfs nog een verwijzing naar in de aflevering: Lights, Camera, Quacktion! Daarin zegt Jessie op een gegeven moment: "En ik heb Silvia gespeeld in Goede Tijden, Slechte Tijden." LOL! Dat klopt dus ook nog!
Deze stem vind ik goed bij Jessie passen, hij lijkt wel wat op de Amerikaanse stem, af en toe lekker gemeen!^^

James

Bram Bart

Hij doet nog veel meer stemmen voor tekenfilmseries. Hij doet o.a de stem van Bob de Bouwer, Beertje Paddington en een stem in Secret Files of the Spydogs. Ook heeft hij een eigen site. Ik vind zijn stem uitstekend bij James passen.

Meowth

Jan Nonhof

Jan Nonhof heeft in Goudkust en Goede Tijden, Slechte Tijden gespeeld. Ook doet hij de stem van Boebonnik uit Wunschpunsch.
Ook zijn stem past goed bij Meowth.

Amerikaanse stemmen

Jessie

Rachael Lillis

Deze stem past ook echt bij Jessie, lekker fel en dan dat gemene lachje^^.
Ze doet trouwens ook de stem van Misty.

James

Eric Stuart

Over de amerikaanse stem van James is al veel te doen geweest (in Amerika dan). De eerste 15 afleveringen werd zijn stem door een ander gedaan (die deed later de stem van Tracey), daarna heeft Eric Stuart het overgenomen. Aan deze stem moet ik altijd heel erg wennen als ik 'm weer es hoor. Hij klinkt heel laag en volgens mij is-ie echt steeds lager gaan klinken door de serie heen. Toch moet ik er soms heel erg om lachen, zo dramatisch als hij af en toe de dingen kan zeggen! Hij doet trouwens ook de stem van Brock.

Japanse stemmen

Mushasi

Hayashibara Megumi

Deze stem past er ook goed bij, al kan ze af en toe heel fel klinken, maar dat hoort gewoon bij Mushasi!

Kojiro

Miki Shinichirou

Ook deze stem past er goed bij, af en toe schiet-ie heel erg de hoogte in, maar dat is gewoon Kojiro!


 

 Affiliates
 » Team Rocketsite
 » Sakura Magic

 Affiliates
 » Rocket Fics
 » Pokémon Paradijs
 » Pokemon.startpagina.nl

© 2002-2008 Wanted! Team Rocket!