Team Rocket | Pokemon | E-Mail | Contact

 Index
 » Beginpagina
 » Gastenboek
 » Over Mijzelf
 » Awards
 » Leden TR
 » Contact

 Diversen
 » Diverse Info
 » Motto
 » Plaatjes
 » Banned Episodes
 » Leukste Uitspraken
 » Songs

 Overige
 » Wallpapers
 » Stemmen TR
 » Rants
 » TR Merchandise
 » Fan-Art
 » Fan-Fics
 » Downloads
Over Mijzelf
Pokémon? Dat programma waarin zowel geweld voorkomt? Dat is toch voor kinderen? Wat kan daar nou aan zijn?

Dat zijn de geluiden die ik vaak hoor, als ik zeg dat ik graag naar Pokémon kijk. En het waren precies dezelfde gedachten die ik een paar jaar geleden ook had over Pokémon. Ik stelde me een paar monstertjes voor die in de serie heen en weer holden. Meer niet. Toen ik dan ook op een regenachtige Koninginnedag (nu 4 jaar geleden) aan het zappen was en toevallig op een Pokémonaflevering terecht kwam, wist ik dan ook niet hoe gauw ik weer verder moest gaan.

Totdat ik me realiseerde wat ik in dat ene moment had gezien: een figuurtje met een heel cool kapsel! Vanaf toen was m'n nieuwsgierigheid gewekt. Ik moest en zou weten wie dat figuurtje geweest was, aangezien ik dacht dat zoiets cools nooit in Pokémon zou kunnen voorkomen.^^

De aflevering was (helaas) net afgelopen, maar gelukkig: het was Pokémonweekend, wat inhield dat de hele zaterdag en zondag afleveringen zouden worden uitgezonden. Het was nog maar zaterdag, dus had ik alle kans om dat figuurtje nog eens tegen te komen. Ik ging er es goed voor zitten en wachtte op de volgende aflevering.

Intussen hield ik telefonisch kontakt met een vriendin van me met de vraag of we nog naar de vrijmarkt zouden gaan. Maar het bleef maar regenen, dus op een gegeven moment hebben we daar maar vanaf gezien. Eigenlijk vond ik dat niet eens zo heel erg, zo kon ik me vol overgave storten om m'n zoektocht naar dat coole poppetje!

Een nieuwe aflevering begon. Ik keek naar Ash, Brock, Misty en Pikachu en wachtte af. Toen verschenen er twee buitenaardse wezens en begon ik een beetje het vermoeden te krijgen dat-ie daar wel eens bij zou kunnen zitten. En inderdaad, toen de aliens hun identiteit hadden prijsgegeven, het was natuurlijk Team Rocket, zag ik mijn wachten beloond worden. Daar was James, het figuurtje met het coole haar en het was liefde op het eerste gezicht.

Vanaf die dag heb ik alle Pokémonafleveringen gevolgd en kan ik er geen kwaad woord meer over horen. Althans, niet over Team Rocket.^^ En aangezien ik James en Jessie en Meowth maar niet uit m'n hoofd kon zetten, besloot ik er een website over te maken: Wanted! Team Rocket! En Pokémon voor kinderen? Absoluut niet. Ik ben nu 34 jaar en geniet nog elke dag van Pokémon. En Team Rocket natuurlijk.


 

 Affiliates
 » Team Rocketsite
 » Sakura Magic

 Affiliates
 » Rocket Fics
 » Pokémon Paradijs
 » Pokemon.startpagina.nl

© 2002-2008 Wanted! Team Rocket!