Team Rocket | Pokemon | E-Mail | Contact

 Index
 » Beginpagina
 » Gastenboek
 » Over Mijzelf
 » Awards
 » Leden TR
 » Contact

 Diversen
 » Diverse Info
 » Motto
 » Plaatjes
 » Banned Episodes
 » Leukste Uitspraken
 » Songs

 Overige
 » Wallpapers
 » Stemmen TR
 » Rants
 » TR Merchandise
 » Fan-Art
 » Fan-Fics
 » Downloads
Leden Team Rocket
James (Kojiro)

Leeftijd: 17 jaar

Kleur ogen: groen

Kleur haar: blauw

Hobbies: kroonkurken sparen!

James, de reden waarom ik naar de serie kijk. Kijk nou es naar dit plaatje. Ziet-ie er niet schattig uit? James komt uit een zeer rijk milieu, maar dit paste hem totaal niet, zodat hij al op jonge leeftijd wegliep van huis. Een andere reden om van huis weg te lopen was Jessibelle, een schattig meisje om te zien, maar een vreselijk kreng, die er alles aan deed om James het leven zuur te maken. "De Bruiloft" gezien? Dan weet je waar ze allemaal toe in staat is. In die aflevering wordt hij door z'n ouders (Mr. & Mrs. Psycho) naar huis gelokt om hem met Jessiebelle te laten trouwen. Nadat hij was weggelopen, probeerde hij toegelaten te worden tot Pokemon Tech, een school waar je alles over het trainen van Pokemon kunt leren. Hier ontmoette hij ook Jessie, die later zijn partner werd in Team Rocket. Na een nacht doorhalen dacht hij het toelatingsexamen wel even te kunnen doen. Maar helaas, hij haalde (samen met Jessie) de laagste score ooit in de geschiedenis van de school. Hij en Jessie sloten zich daarna aan bij een fietsbende, waar ze een aardig slechte reputatie hadden. Leuk detail: James was de enige van de bende die zijwieltjes nodig had om in evenwicht te blijven op zijn fiets. Ze noemden hem dan ook Trainer James of Kleine Jim.

Jessie (Musashi)

Leeftijd: 17 jaar

Kleur ogen: blauw

kleur haar: rood

Hobbies: er zoveel mogelijk op los slaan!^^

Ah, Jessie, de onbetwiste leidster van Team Rocket. Was als kind zo arm dat haar moeder haar sneeuw moest voorschotelen om te kunnen overleven. Jessie heeft het vaak over haar traumatische jeugd. Zoals in "Princess vs Princess" waarin ze uitlegt wat voor een hekel ze had aan Prinsessendag, omdat ze de enige was die geen Prinsessenpoppen had. Ook op Kinderdag schoot er niet veel voor haar over. In tegenstelling tot James die dan de hele dag in het zwembad (van zijn ouders) ronddobberde en met ijs belegde broodjes at, had Jessie alleen maar een broodje pindakaas. Misschien dat ze daarom zo belust is op rijkdom en macht en is dat de reden waarom ze bij Team Rocket terecht kwam. Jessie volgde voordat ze zich bij TR aanmeldde een opleiding voor pokemonverpleegster. Temidden van allemaal Chansey's probeerde ze de lessen te volgen. Helaas bleek ze er niet zo geschikt voor te zijn en en ze stopte met de opleiding. Later ontmoette zij een van de Chansey's (intussen geëvolueerd tot een Blissey) waarmee ze vroeger vriendin was geweest. Ze is erg opvliegend en als haar iets niet bevalt, krijgt degene die dan het dichtst in de buurt is (meestal James) er ongenadig van langs.

Meowth (Nyase)

De kattigste van het stel en een Pokemon, ook al vergeet hij dat vaak zelf en moet hij er door bijvoorbeeld Jessie aan herinnerd worden. Hij leerde zichzelf praten en lopen als een mens om indruk te kunnen maken op een meowsie, maar evengoed wees zij hem af. Hij werd gecharterd door Team Rocket en voor een tijdje was hij zelfs de lievelingspokemon van de baas. Maar helaas, die plaats heeft hij moeten afstaan aan een Persian, tot groot verdriet van Meowth. Hij zal er dan ook alles aan doen om die plaats terug te krijgen.

Butch & Cassidy (Kosaburo & Yamato)

Butch behoort bij "het andere Team Rocket". Samen met Cassidy komt hij af en toe in de serie voor. Aangezien Jessie, James en Meowth regelmatig een opdracht verprutsen, heeft de baas van Team Rocket Butch en Cassidy aangesteld omdat zij meer geschikt zouden zijn. Toch is dat niet waar. Alle keren dat zij probeerden Pikachu of andere Pokemon te stelen, werden ze steeds, al dan niet per ongeluk, dwarsgezeten door hun collega's. Juist: Jessie en James. Ze kunnen elkaar dan ook totaal niet uitstaan, al schijnt Jessie vroeger wel "vriendinnen" te zijn geweest met Cassidy. De plannen van Butch en Cassidy zitten altijd wat beter in elkaar dan die van Jessie en James, maar toch belanden ze keer op keer in de gevangenis. Helaas betaalt de baas wel altijd hun borg, zodat ze opnieuw hun slag kunnen slaan.

Giovanni (Sakaki-Sama)

De grote baas van Team Rocket. Hij gebruikt de leden van Team Rocket voor zijn snode plannen, maar ondertussen is hij bezig met een veel grotere opdracht.

Mondo

Mondo komt niet voor in de t.v.serie, maar wel op de cd: "It's a White Tomorrow, Rocket Gang", die alleen in Japan verschenen is. (Helaas alleen in het Japans) Zo komen we er achter hoe Team Rocket iedere keer aan een nieuwe luchtballon komt, wanneer deze voor de zoveelste keer totall-los is. Ook helpt hij Jesse, James en Meowth telkens weer uit de nesten. Dus als je ze in de serie weer es aan een boomtak ziet hangen, maak je geen zorgen! Mondo is nabij!

Miyamoto

Miyamoto is de moeder van Jessie. Ze was een gerespecteerd lid van Team Rocket en is helaas tijdens een zoektocht naar Mew vermist geraakt. Dit alles gebeurde toen Jessie nog klein was. Haar moeder had een foto van Jessie bij zich waar ze huilend op staat. Toen ze namelijk aan Jessie vertelde dat ze op zoek zou gaan naar Mew, wist Jessie zeker dat er iets mis zou gaan en kon daarna alleen nog maar huilen. Je kunt er hier een plaatje van vinden. Ook Miyamoto komt niet voor in de serie.

Madame Boss

Madame Boss was eerst het hoofd van Team Rocket en haar zoon Giovanni heeft het van haar overgenomen. Zij was ook degene die Miyamoto erop uitstuurde om Mew te gaan zoeken.

Domino

Domino is het nieuwste Team Rocketlid. Zij komt voor in de special "De Terugkeer van Mewtwo". Ook is zij wel bekend als Agent 009 of "De Zwarte Tulp". Dit laatste omdat zij een zwarte tulp bij zich heeft die ze gebruikt als wapen. Hij kan o.a. ontploffen. Ze staat hoog op de Team Rocket ranglijst. Helaas heeft ze het niet zo op Jessie en James, maar dat hadden we kunnen verwachten, nietwaar?^^

Bashou & Buson

Deze twee mannelijke(!) Team Rocketleden komen voor in de Raikouspecial. Bashou (links) heeft een Steelix en Buson een Skarmory en een Muk. Ze hielpen professor Shiranui om Raikou te vangen door middel van een kristal. Die reageerde op electriciteit en maakte zo een spanningsveld aan. Uiteindelijk zijn ze verslagen door Kenta, Marina en Juni'chi.

Vicious (Bisashu)

Vicious komt voor in de vierde film Pokémon 4Ever.

Professor Number (Dr. Nanaba)

Deze professor komt voor in de afleveringen: "The Mistery is History!", "A Parrent Trapped!" en "A Promise is a Promise".

Talentscout Team Rocket

Dit is de talentscout van Team Rocket (naam onbekend). Zij komt voor in de aflevering "Dues and Don'ts" en kwam met Jessie, James en Meowth in aanraking toen zij een Delibird versloegen. De talentscout had deze Delibird zelf achtergelaten met de bedoeling om Team Rocketleden in spe op te sporen. Jessie en James legden uit dat ze al lid waren van Team Rocket, maar nadat de talentscout om hun lidmaatschapskaart had gevraagd, bleek die verlopen te zijn. Ze waren van de ledenlijst geschrapt. Na het doen van een aantal tests, werden ze opnieuw toegelaten tot Team Rocket. Wel zou de Delibird regelmatig langskomen om ervoor te zorgen dat ze hun enorme schuld die ze aan de baas hadden, zouden afbetalen.

Wendy

Wendy beheert het ledenbestand van Team Rocket. Ook zij komt voor in "Dues and Don'ts" en via de talentscout krijgt zij de namen door van Jessie, James en Meowth. Wendy herinnert zich vooral Jessie nog omdat zij ooit het geld voor een vruchtensapje van haar geleend heeft, maar Jessie heeft dit nooit terugbetaald. Zij vindt dat Jessie, James en Meowth niet meer aangenomen moeten worden, maar de baas heeft andere plannen met ze. "We houden ze in de gaten, tot ze hun schuld betaald hebben", zegt hij, "en als blijkt dat ze het niet kunnen betalen, worden ze van de ledenlijst geschrapt."

Professor Shiranui

Deze professor komt voor in de Raikouspecial en in de aflevering: "The Red Gyrados".

Tyson (Tatsumi)

Tyson komt voor in de aflevering "The Red Gyrados".

Zanna & Rion

Zanna en Rion komen voor in de vijfde Pokémonfilm: "The Guardian Gods of the Water Capital - Latias and Latios".

Team Magma

Team Magma komt voor in het nieuwe Pokémonseizoen Pokémon Advanced. Ze behoren niet tot Team Rocket, maar zijn hun rivalen.


 

 Affiliates
 » Team Rocketsite
 » Sakura Magic

 Affiliates
 » Rocket Fics
 » Pokémon Paradijs
 » Pokemon.startpagina.nl

© 2002-2008 Wanted! Team Rocket!